Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Felkészülés: Brazília simán verte meg Ghánát – videóval

A Nemzetek Ligája mellett világszerte rendeztek felkészülési mérkőzéseket, és magyar idő szerint pénteken kora este lépett pályára többek között Brazília vagy éppen Chile.

(Photo by Dean Mouhtaropoulos/Getty Images)

A jelenleg lehető legjobb kezdőjével felálló Brazília nagyon simán verte Ghánát, a mérkőzést már az első félidőben lerendezték a Dél-amerikaiak. A vezetést Marquinhos szerezte meg Raphinha szögletét követően a 9. percben, majd Neymar és Richarlison hoztak össze újabb két gólt, a PSG támadója kétszer szolgálta ki a Spurs csatárát, amivel a 40. minutumban már ki is alakult a 3-0-ás végeredmény.

Brazília – Ghána 3-0 (3-0)
Gólszerzők: Marquinhos (9′), Richarlison (28′, 40′)

A mérkőzés videós összefoglalója:

Szaúd-Arábia és Ecuador egy eseményekkel teli mérkőzést játszott egymással, ugyanakkor a kapu előtt pontatlanok voltak a csapatok, így végül 0-0-ás döntetlennel végződött a találkozó. Algéria és Guinea között is hasonlóképpen alakult a mérkőzés, de itt Slimani révén született gól, amely Algéria győzelmét jelentette. Marokkó pedig lefocizta Chile válogatottját és végül teljesen megérdemelt 2-0-ás győzelmet arattak az afrikaiak, habár ez az eredmény még így is a dél-amerikaikra hízelgő.

Szaúd-Arábia – Ecuador 0-0 (0-0)
Gól:

Algéria – Guinea 1-0 (0-0)
Gólszerző: Slimani (78′)

Marokkó – Chile 2-0 (0-0)
Gólszerzők: Boufal (65′ – büntetőből), Sabiri (78′)