Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hazard: “Visszatérhetne a régi Hazard, ha többet játszhatnék”

A Real Madrid belga szélsője, Eden Hazard úgy tűnik, kijött a sérüléshullámból és újra bevethető. Carlo Ancelotti azonban eddig kevés játékpercet adott neki, pedig a játékos nagyon szeretne bizonyítani. 

 (Photo by Jose Breton/Pics Action/NurPhoto via Getty Images)

Eden Hazard nagy reményekkel érkezett a Real Madridhoz, azonban a folyamatos sérülései miatt alig tudott játszani a spanyol csapatban. Egy tavaszi műtétnek köszönhetően úgy tűnik, végre megoldódtak a problémái, és elmondása szerint most már nagyon szeretne bizonyítani, és visszahozni a “régi Hazard” teljesítményét.

“A régi és egyben legjobb Hazard vissza fog térni, ahogy megkapom a játékperceket. Csak ismét éreznem kell a ritmust, hogy bizonyítani tudjak. Voltak nehéz időszakok, mert én akartam játszani, de mégsem játszottam. Ez egy nagyon bonyolult helyzet, de az biztos, hogy többet akarok játszani”

– nyilatkozta Hazard a spanyol Cope rádiócsatornának.

Hazard a Bajnokok Ligájában a Celtic ellen kapott lehetőséget, miután Karim Benzema megsérült és le kellett cserélni. Ezt egy góllal és egy gólpasszal hálálta meg, majd a soron következő bajnokin kezdőként léphetett pályára. Itt bár nem játszott rosszul, nem sikerült marandót alkotnia, és az ezt követő, Atlético Madrid elleni derbin már nem kapott lehetőséget, még úgy sem, hogy Benzema továbbra is sérült volt.

Hazard a jelenlegi szezonban eddig 4 mérkőzésen lépett pályára minden sorozatot figyelembe véve a Real Madridban, amelyeken összesen csak 158 percet játszott.