Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Anglia: rég látott mélységben a nemzeti csapat! – képpel

Ha önmagában nem lenne elég, hogy pusztán a játékosok értékét nézve a világ egyik, ha nem a legértékesebb válogatottja búcsúzik a Nemzetek Ligája A divíziójától, találunk még további negatívumokat is az angolok kapcsán. 

Gareth Southgate kapitány válogatottja az Európa-bajnokág fináléját követően  pocsékul szerepelt a Nemzetek Ligája aktuális kiírásában, rossz teljesítményét pedig az olaszok elleni vereségével koronázta meg.

Az angolok tétmeccsen 450 (!) perce nem szereztek gólt nem rögzített játékszituációt követően, ami az elmúlt 22 évet tekintve negatív rekord!

A felsorolás ahogy az ilyenkor lenni szokott, tovább folytatható: például a sokak által a szigetországban mára már megkérdőjelezett Gareth Southgate kapitány regnálása alatt nem fordult elő olyan a válogatottal, hogy ne nyerjen egymást követő öt találkozóján (…) Egy biztos, nehéz elképzelni, hogy Anglia kapitányt váltana a világbajnokság hajrájában, ugyanakkor nagyot kell fordulnia jelen állás szerint a dolgok menetének ahhoz, hogy a “háromoroszlánosok’ az oroszországi torna után Katarban is sikeresek lehessenek!

(Borítókép: Photo by Isabella Bonotto/Anadolu Agency via Getty Images)