Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

AS Roma: Mourinho a Chelsea mellőzött védőjét akarja! – sajtóhír

A Corriere dello Sport értesülései alapján az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő AS Roma portugál vezetőedzője, José Mourinho a Chelsea mellőzött védőjét, Trevoh Chalobah-t szeretné szerződtetni a januári átigazolási időszak folyamán…

Bár a nyáron a védelem több meghatározó tagja is távozott a Chelsea-től, viszont ennek ellenére Trevoh Chalobah előtt nem nyílt meg az út ahhoz, hogy stabil kezdő legyen ebben a szezonban. A fiatal védő mindössze egy bajnoki mérkőzésen kapott lehetőséget még Thomas Tucheltől, Graham Potternél pedig várni kell, hogyan is alakul majd a helyzete. Az AS Roma trénere, José Mourinho állítólag nagyon szeretné megszerezni a januári átigazolási időszak idején Chalobah-t. 

Trevoh Chalobah az előző idényben minden frontot egybe véve 30 találkozón lépett pályára a Chelsea színeiben, ezeken 4 gólt szerzett. Kölcsönben korábban megfordult a Lorient-nál, az Ipswich-nél illetve a Huddersfield-nél is. Nem mellesleg szerződése még 2026-ig köti a londoni csapathoz, a transfermarkt pedig 20 millió euróra becsüli a piaci értékét.