Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az Aston Villa kapusát igazolná le az Atletico Madrid! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóhírek szerint a spanyol bajnokságban (La Liga) szereplő Atletico Madrid együttese szemet vetett az Aston Villa kapusára, Emiliano Martinezre.

(Photo by Jacques Feeney/Offside/Offside via Getty Images)

A legfrissebb angol sajtóértesülések szerint az Atletico Madrid gárdája elgondolkozott az Aston Villa hálóőrének, Emiliano Martineznek a leigazolásán. Az argentin kapuvédő két évvel ezelőtt került a birminghami együtteshez, ahol azóta a csapat kulcsfigurájává nőtte ki magát. A “Matracosoknál” sincs alapesetben kérdés abból, hogy ki álljon a gólvonalon, hiszen Jan Oblak a világ egyik legjobb kapusa, ám az utóbbi hetekben erősen kérdésessé vált, hogy Oblak meddig marad a spanyol fővárosban. A szlovén hálóőrt ugyanis egyre inkább összeboronálják a Manchester Uniteddel, ahol jelenleg erősen gondolkoznak azon, hogy elengedjék David De Geát. Amennyiben Oblak a távozás mellett dönt, úgy a források alapján Martinez lenne Simeone elsődleges kiszemeltje.

Emiliano Martinez az Aston Villa színeiben eddig 83 mérkőzésen lépett pályára, amelyekből 27-et kapott gól nélkül zárt. Szerződése 2027 nyaráig köti aktuális csapatához. Piaci értékét 28 millió euróra taksálja a transfermarkt.