Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: új szerződést kaphat az AS Roma fiatal csillaga! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóhírek szerint az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő AS Roma gárdája szeretne új szerződést kötni fiatal tehetségével, Nicola Zalewskivel.

(Photo by Massimiliano Ferraro/NurPhoto via Getty Images)

A legfrissebb olasz sajtóhírek szerint az AS Roma szeretne új szerződést ajánlani Nicola Zalewskinek. A 20 éves szélső a tavalyi szezonban tűnt fel José Mourinho csapatában és kiváló játékának köszönhetően hamar komoly szerepet szánt neki a portugál mester. Nem meglepő módon a lengyel válogatott játékos teljesítményére hamar felfigyelt több sztárcsapat is, így a “Farkasok” vezetősége szeretné őt egy hosszabb távú szerződéssel a csapathoz láncolni. A beszámolók alapján ez az új szerződés két évvel toldaná meg a jelenlegit, és egészen 2027 nyaráig kötné őt az olasz fővárosba. Ezen kívül a források szerint Zalewski nem csupán hosszabb távú kontraktust, hanem jelentős fizetésemelést is kapna a vezetőségtől.

Zalewski pályafutása során eddig 32 mérkőzésen lépett pályára az AS Roma színeiben, ezeken a találkozókon pedig 3 gólpasszt jegyzett. Piaci értékét 12 millió euróra taksálja a transfermarkt.