Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Tottenham máris kiszemelte Hugo Lloris utódját – sajtóhír

Angol sajtóhírek szerint a Tottenham Hotspur csapata máris azon gondolkodik, hogy ki lehet Hugo Lloris utódja az első számú kapus posztján a francia játékos távozása után. 

(Photo by DAX Images/NurPhoto via Getty Images)

Az angol Evening Standard értesülései szerint a Tottenham már hosszú távú terveket szövöget, ha a kapus posztról van szó, és máris kiszemelték Jan Oblakot, akit Hugo Lloris távozása esetén szeretnének leigazolni. A londoni klub olyannyira biztos abban, hogy a szlovén kapust szeretné, hogy a hírek szerint már a jövő nyáron megpróbálják leigazolni.

A 35 éves francia hálóőr jelenleg a tizedik szezonját tölti a Spursnél, a szerződése pedig 2024-ben jár le, amit épp idén januárban hosszabbították meg két évvel, de a klubja már most azt tervezi, hogy mi lesz a távozása után.

A hírek szerint leginkább a Tottenham menedzsere, Antonio Conte hosszú távú terveiben szerepel Oblak, az ötletét pedig már meg is osztotta Fabio Paratici sportigazgatóval is. A szlovén hálóőr szerződése azonban majd csak 2028-ban jár le az Atlético Madridnál, amelyben egy 107 millió eurós kivásárlási ár szerepel. Ráadásul nem a Spurs az egyetlen, ami meg szeretné szerezni a játékost, mivel a Manchester United is Oblakot nézte ki David De Gea utódjának, és a hírek szerint a Chelsea is felvette már a vele a kapcsolatot.

Oblak 2014-ben csatlakozott az Atlético Madridhoz, és azóta Európa egyik legjobb kapusának tartják.