Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Sérüléssel tért vissza Luka Modric a Real Madridba

A Real Madrid középpályása, Luka Modric részt vett a horvát válogatottal a Nemzetek Ligája utolsó fordulóiban, de klubcsapatába már sérüléssel tért vissza.

(Photo by Robbie Jay Barratt – AMA/Getty Images)

A Real Madrid horvát középpályása, Luka Modric a spanyol El Chiringuito információi szerint izomsérüléssel tért vissza a spanyol fővárosba, ami miatt nagyjából 10 napig biztosan nem fog tudni pályára lépni. Ez azt jelenti, hogy biztosan nem lesz ott a vasárnapi, Osasuna elleni bajnokin és a Sahtar Donyeck elleni BL-csoportmérkőzésen sem jövő hét kedden. Az október 16-i El Clásicója azonban nincs veszélyben.

Modric a horvát válogatottal a Nemzetek Ligájában szerepelt, és Ausztria, illetve Dánia legyőzésével bejutottak a sorozat négyes döntőjébe is azzal, hogy megnyerték a csoportjukat. A Real Madrid középpályása ráadásul az osztrákok ellen gólt is szerzett.

Modric ebben a szezonban már kevesebbet játszott, Carlo Ancelotti próbálja pihentetni, de legalább csereként eddig mindig pályára lépett. A horvát játékos már 2 gólt és 1 gólpasszt is jegyzett.