Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Benzema maga jelentette be a jó hírt!

Mint arról mi is beszámoltunk, Karim Benzema az utóbbi időszakban sérüléssel bajlódott, ám saját elmondása szerint mindez már a múlté, készen áll a visszatérésre. 

Három hetes kényszer-pihenője után a francia klasszis igyekezett megnyugtatni minden madridi szurkolót a visszatérését illetően.

“Újra elkezdtem az edzéseket a csapattal, aminek nagyon örülök. Ez idáig külön készültem a visszatérésre (szerdai edzésen edzett először a társakkal- a szerk.). Remekül érzem magam, jó állapotban vagyok, készülök a vasárnapi (Osasuna elleni hazai – a szerk.) találkozóra!” – idézi blancók edzőközpontjában nyilatkozó Benzemát az As című madridi sportlap.

“Sokat dolgoztam a visszatérésemet, az erőállapotomon. Erősítettem, futottam az elmúlt napokban, mindezt labda nélkül. Végre a labdához is érhettem, örülök, hogy eljött ez a pillanat, nagyon vártam már.” – folytatta Benzema, aki elárult egy kulisszatitkot is saját állapotáról.

“Bevallom, lehetséges hogy megéreztem, hogy nem csináltam végig egy komplett felkészülést. Lerövidítettem a pihenőmet is, csak azért, hogy a szezon kezdetére bevethető állapotba kerüljek. Az elmúlt hetekben ezt a lemaradásomat is bepótoltam!” – így Benzema, aki a Real Madrid formájáról is beszélt.

“Nagyon jól néz ki a csapat, aminek külön örülök. Nélkülem is megnyerték az összes találkozójukat, gólokat szerezve, igazi karaktert mutatva. Mindig is tudtam, hogy nagyszerű csapatunk van, szerintem két csapatot is ki tudnánk állítani, bármikor, bárki ellen, nyugodt szívvel. Mindenki igazi csapatember, nem számít, hogy éppen ki a kezdő, vagy ki száll be csereként.” – fogalmazta meg véleményét Benzema.