Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Messi aláírta a kezét, magára tetováltatta az autogramot a kapus

Az argentin válogatott a múlt héten Honduras ellen játszott felkészülési mérkőzését az Inter Miami otthonában, amely megihlette a csapat kapusát…

(Photo by Eric Espada/Getty Images)

Az argentin válogatott klasszisa, Lionel Messi a felkészülési mérkőzés után autogramokat osztogatott, az Inter Miami kapusa, Francisco Ranieri a kajrára kapott tőle aláírást, ő pedig nem akarta, hogy eltűnjön onnan, így tetoválást készítettett belőle:

“Ez volt életem legjobb napja. Egy pályán lehettem azokkal a játékosokkal, akiket csodálok, akik képviselik a hazámat. Találkozhattam a példaképemmel, a valaha volt legjobb futballistával, aki csodálatos ember a pályán és azon kívül is. Leírhatatlan az az érzés, hogy láthattalak, és beleegyeztél abba, hogy aláírd a karomat. Leo, teljesítetted az álmomat, és minden nap, amikor a karomra pillantok majd, el fognak árasztani azok az érzelmek, melyeket a veled való találkozáskor éreztem. Nem tudom szavakba foglalni, milyen nagyszerű vagy.”

Ranieri az argentin válogatott többi tagjával is fotózkodott a meccs után. Kapuskollégájától, a spanyol Villarreal játékosától, Gerónimo Rullitól pedig a kesztyűjét is megkapta.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Francisco Ranieri (@franranieri04) által megosztott bejegyzés