Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Juventus: a Premier League-ből érkezhet támadó Vlahovic mellé – sajtóhír

Az olaszok szeretnének egy kreatív támadó szellemű játékost igazolni Dusan Vlahovic mögé, így jöhet képbe az angolok sokoldalú játékosa.

(Photo by Chris Brunskill/Fantasista/Getty Images)

Szigetországi sajtóhírek szerint a Juventus a téli átigazolási időszakban leigazolná a Liverpooltól azt a Roberto Firminót, aki az elmúlt szezonban sokszor jegelve volt és többnyire csak csereként lépett pályára, vagy a rotációban csak ötödik számú támadó volt. Most azonban a sérüléseknek köszönhetően kezdőként játszott több mérkőzést is és kiemelkedett a csapatából.

A brazil csatár kiváló a kombinatív játékban és rengeteget védekezik már a támadószekcióban, a hírek szerint pedig Massimiliano Allegri mester pont egy ilyen játékost keresne Dusan Vlahovic mögé, így már januárban megpróbálnák leigazolni őt. Firmino szerződése jövőnyáron lejár, ezért a téli átigazolási időszakban nagyon nyomott áron meglehet őt kaparintani, amire a Zebrák is számítanak.

A 30 éves játékos 2015-ben igazolt a Liverpoolhoz a Hoffenheimtől 41 millió euróért cserébe, amelyet azóta sokszorosan megszolgált és igazi közönség kedvenc lett. Az 55-szörös brazil válogatott labdarúgó a Vörösök színeiben minden versenysorozatot figyelembe véve 335 mérkőzésen kapott lehetőséget, amelyeken 101 gólt és 77 gólpasszt jegyzett.