Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Brasileiro: öt perc alatt lőtt mesterhármast a Flamengo csillaga – videóval

A brazil bajnokság (Campeonato Brasilero) szombati játéknapján a Libertadores-kupa döntős Flamengo a felzárkózás jegyében látta vendégül a Red Bull Brangantinót…

A Flamengo 4-1-es győzelmet aratott a Red Bull Bragantino felett, mely összecsapásnak a rióiak brazil válogatott csatára, Pedro lett a főszereplője három góljával. A házigazda már a találkozó elején létszámfölénybe került Luan Candido kiállítása miatt, ám az így megítélt büntető Barbosa a kapufára lőtte. Nem sokkal később Gabriel Barbosa már eredményes tudott lenni, így a szünetben is 1-0-ra vezetett a hazai csapat. A második félidő elején egy tizenegyesből kiegyenlítettek az emberhátrányban lévő vendégek. A rióiak azonban nem estek kétségbe és a második etap derekánál Pedro hat perc leforgása alatt szerzett mesterhármast. Ezzel kialakította a találkozó 4-1-es végeredményét.

A 25 éves támadó ezzel az idei szezonban minden sorozatot figyelembe véve már 27 gólnál jár: a bajnokságban tíz találattal bír, de a Libertadores-kupában is toronymagasan vezeti a góllövőlistát 12 találatával.

Győzelme ellenére a Flamengo továbbra is csak az ötödik helyet foglalja el a tabellán, az éllovas Palmeiras mögött 12 ponttal lemaradva.

Flamengo – Red Bull Bragantino 4-1 (1-0)
Gólszerzők: Gabriel Barbosa (12.), Pedro (66., 70., 71.), ill. Helinho (48. – büntetőből)
Kiállítva: ill. Luan Candido (4.)

 

A bajnokság aktuális állása


Standings provided by Sofascore

További dél-amerikai, főleg argentin labdarúgással kapcsolatos folyamatos, naprakész hírekért kövesd rendszeresen a Futballtangó oldalt!