Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az Inter kulcsjátékosát szemelte ki a Liverpool! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóhírek szerint az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Liverpool együttese az Inter játékosát, Marcelo Brozovicot szemelte ki a középpályája megerősítésére.

(Photo by Mattia Ozbot – Inter/Inter via Getty Images)

A Liverpoolra lassan minden évben igaz lesz, hogy valamelyik csapatrészét eléri a sérüléshullám. Korábban a védelem összeállításával adódtak folyamatosan problémái Jürgen Kloppnak, idén viszont a középpályát sújtják rendszerint sérülések. A német mester korábban egy interjúban el is ismerte, hogy elszámolták magukat a keretet illetően ezen a csapatrészen, így nem mindig áll rendelkezésre elegendő és megfelelő minőségű játékos. Ezen viszont a legfrissebb sajtóhírek szerint jövőre változtatni szeretnének. A Fichajes beszámolója alapján ugyanis a “Vörösök” legfrissebb kiszemeltje nem más, mint az Interben futballozó Marcelo Brozovic. A horvát középpályás igazi kulcsfigurája a milánói együttesnek, ahol komoly nyomot hagy a csapat játékán, ha ő épp valamiért nincs bevethető állapotban. A hírek szerint Klopp pont egy ilyen meghatározó futballistát szeretne a csapatában tudni, így jövő nyáron szeretnék elcsábítani a horvát játékost a Serie A-ból. Az persze kérdéses, hogy Brozovic mennyire szeretné elhagyni az Intert, tekintve, hogy az előző szezonban írt alá egy új, egészen 2026 nyaráig szóló szerződést a klubbal.

Marcelo Brozovic 2015 januárjában kölcsönbe került az Interhez a Dinamo Zagrebtől, az olasz klub pedig 2016 nyarán vásárolta meg őt végleg, összesen 8 millió euróért. Azóta a csapat mezét eddig 299 alkalommal ölthette magára, ezeken a találkozókon pedig 30 gólt és 37 gólpasszt jegyzett. Piaci értékét 40 millió euróra taksálja a transfermarkt.