Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

MLS: Luis Suárez is a ligába tart?

Egyre bizonyosabb, hogy a 35 esztendős csatársztár valóban a világbajnoki szereplés miatt választotta nevelőegyesületét, az uruguayi Nacionalt, amelynél viszont nem készül eltölteni hosszabb időszakot. 

(Photo by Sebastian Frej/MB Media/Getty Images)

Suárez kapcsán legutóbb mi is megírtuk, hogy nehéz elképzelni, hogy visszatérjen az európai futballba, így minden arra utaló jel szerint ‘marad’ az észak-amerikai profi labdarúgó liga, az MLS.

A Nacionallal novemberig szerződésben álló korábbi Barca-klasszis állítólag már tárgyalásban is áll számos MLS-klubbal.

Az As című vezető spanyol lap is beszámolt már arról, hogy Suárez a mindig ambiciózus Los Angeles Galaxy együttesével már tárgyalt is; de az Inter Miamit is egyre többet említik vele kapcsolatban.

Mindeközben maga az érintett sem tagadta, hogy az MLS-be készülne. “Még nem tudom mi lesz. Az MLS egy opció a számomra, talán a legesélyesebb minden bajnokság közül, de ezzel még nem akark foglalkozni. Ki akarom élvezni a Nacionallal eltöltött időt, majd jön a világbajnokság. Meglátjuk hogyan alakulnak a továbbiak.” – idézi az As Suárezt, akivel hazájában egy hosszas interjút készítettek a mögöttünk hagyott hétvégén.