Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Manchester United: a támadó hosszabbítana, de csak akkor, ha több lehetőséget kapna – sajtóhír

A Vörös Ördögök megújítanák csatárjuk kontraktusát, azonban a labdarúgó csak akkor fogadná el, ha több játékpercet kapna.

(Photo by Simon Stacpoole/Offside/Offside via Getty Images)

Fabrizio Romano értesülései szerint a Manchester United szerződést szeretne hosszabbítani Anthony Martiallal, mivel Erik ten Hag komolyabban számítana rá a jövőben, és csak 2024-ig van élő szerződése a francia támadónak a csapattal. Ez azt jelentené, ha nem újítja meg kontraktusát a 26 éves csatár, akkor a nyár folyamán túl kellene adniuk rajta, ha pénzt szeretnének látni belőle, vagy a következő idény végén ingyen távozna, amelyet a klub vezetősége nem szeretne.

Martial ugyanakkor nem mindenáron szeretné megújítani szerződését, csak akkor, ha folyamatos játéklehetőséghez jutna, amelyet a holland mester megígérne neki. Az idei szezonban két mérkőzésen léphetett pályára, amelyeken összesen 76 perc jutott neki, viszont így is szerzett két gólt, valamint kiosztott egy gólpasszt is. A kevés lehetőség viszont annak köszönhető, hogy folyamatosan sérüléssel bajlódik a francia támadó.