Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Ancelotti megjelölte a blancók legfőbb célját!

A Sahtar Donyeck elleni, szerdai Bajnokok Ligája találkozót megelőző, hivatalos sajtótájékoztatóján Carlo Ancelotti egyebek mellett kérdezték a Real Madrid céljairól. Az olasz mester egyértelmű választ adott a kérdésre.

“A Bajnokok Ligája az a sorozat, amelyet mindig meg akarsz nyerni! Úgy is mondhatnám, hogy a La Liga egy fontos sorozat, de a Bajnokok Ligája a legfontosabb! A bajnokságban 38 forduló áll rendelkezésre, hogy elérd a céljaidat, a BL-ben sokszor csak 180 perc! Itt már minden egyes részlet számít! Nem lehet pusztán szerencséről, vagy balszerencséről beszélni. A szerencséről beszélni például olyan, mintha el akarnád rejteni a valós problémákat, és az ellenfél teljesítményét sem akarod elismerni” – kezdte Ancelotti, majd hozzátette még: “Nem játszottunk jól az Osasuna ellen, ám azzal a döntetlennel könnyebb együtt élni, mintha a BL-ben érnénk el hasonlót. Ahogy mondtam, minden egyes apró részletnek itt jelentősége van. Ezeket kontrollálni akarod. A Real Madrid ebben a legjobbak köz tartozik!” – így a blancók mestere, aki megkapta azt a kérdést is, hogy vajon a Bajnokok Ligáját mindig a legjobb csapat nyeri?!

“Az emberek sokszor meglepődnek ezen. A mi estünket hoznám fel példaként, hiszen ez ránk fokozottan igaz. Ahhoz, hogy erre a kérdésre választ adhassak, meg kellene határozni, mit jelent a ‘legjobbnak lenni’ kifejezés.. Jól futballozni például elég széles tartományban értelmezhető, és sikeres sem lehetsz, ha csupán egy dolgot csinálsz jól. Talán valóban könnyebb azt mondani, hogy a legjobb csapat nyeri a Bajnokok Ligáját.” – zárta ide vonatkozó gondolatmenetét Ancelotti.

 

A Real Madrid – Sahtar Donyeck találkozót 21:00-tól az Sport 2 élőben közvetíti!