Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Liverpool sztárigazolása nem érti, hogy mit beszél az edzője

Némileg váratlan kijelentést tett a Liverpool méregdrága nyári sztárigazolása, amely akár indokolhatja az eddigi mérsékelt teljesítményét…

(Photo by Clive Brunskill/Getty Images)

Meglepő őszinteséggel beszélt nehézségeiről a minap egy interjúban a Liverpool nyáron igazolt uruguayi támadója, Darwin Núnez, aki saját bevállása szerint továbbra sem érti az angol nyelvet, így edzőjét, Jürgen Kloppot sem:

“Őszintén szólva az igazság az, hogy a semmit sem értek az edzőm szavaiból. Később szoktam megkérdezni a csapattársaimtól, mint mondott.”

A 23 éves támadó az elmúlt két év alatt minden sorozatot figyelembe véve 85 mérkőzésen 48 gólt szerzett a portugál Benfica színeiben, melyből 41 meccsen 34 találatot a legutóbbi idényben vállalt. A nyáron hatalmas reményekkel, 75 millió euró és további bónuszok ellenében szerződtették őt a “vörösök”, ahol egyelőre azonban adós maradt a hosszútávú jó teljesítménnyel.

Núnez új csapatában nyolc mérkőzésen eddig két találatot jegyzett, bizonyára a beilleszkedését követően a teljesítménye is tovább javulhat majd.