Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

El: újabb győzelmével csoportelső az Arsenal – eredmények

Hibátlanul vezeti a csoportját az Arsenal, José Mourinho csapata Rómában kapott ki, megőrizte elsőségét a Betis…

(Photo by David Price/Arsenal FC via Getty Images)

A csoport:

Az Európa-liga A csoportjában az elhalasztott mérkőzése után tért vissza az Arsenal, azonban a kihagyás meg sem látszott Mikel Arteta csapatán, amely b-csapattal is magabiztos győzelmet aratott Londonban, így megőrizve a helyét a tabella élén. A Bodo/Glimt és a PSV 4-4 ponttal üldözi a 6 pontos Ágyúsokat.

Arsenal – Bodo / Glimt 3-0 (2-0)
Gólszerzők: Nketiah (23.) Holding (28.) Vieria (85.) ill.

Standings provided by Sofascore

 

B csoport:

Kialakulni látszik a B csoport végkimenetele, hiszen míg a Fenerbahce és a Rennes 7-7 ponttal állnak a tabella élén mindössze 1 döntetlennel a zsebükben, addig az AEK Larnaca és a Dinamo Kijev jócskán lemaradva harcolhat meg a jövőben a csoport harmadik helyéért. Utóbbi kifejezetten nagyot küzdött a Rennes otthonában, azonban a 89. percben Doue gólja hozta el a vesztüket Franciaországban…

Fenerbahce – AEK Larnaca 2-0 (1-0)
Gólszerzők: Batshuayi (26.) Mamas ÖG (80.) ill. –

Rennes – Dinamo Kijev 1-1 (1-1)
Gólszerzők: Terrier (23.) Doue (89.) ill. Tsygankov (33.)

Standings provided by Sofascore

C csoport:

Váratlan pofonba szaladt José Mourinho és az AS Roma hazai pályán, hiszen míg a portugál szakember csapata Dybala remeklésével szerezte meg a vezetést, addig a Real Betis közel sem adta fel a mérkőzést és előbb Rodriguez majd a 88. percben Luiz Henrique is betalált, utóbbi szinte hideg zuhanyként érve a rómaiakat. A Real Betis így magabiztosan vezeti a csoportját, míg az AS Roma csupán csak 3 ponttal tanyázik a harmadik helyen.

AS Roma – Betis 1-2 (1-1)
Gólszerzők: Dybala (34.) ill. Rodriguez (40.)Luiz Henrique (88.)

Standings provided by Sofascore

D csoport:

Csak úgy, ahogyan a B csoportban az AS Roma, a Braga is egy csúnya fordításba futott bele hazai pályán, hiszen a portugál csapat a 49. percben szerezte meg a vezetést, majd magabiztosan őrizte az eredményt, egészen Nilsson érkezéséig, aki a 83. percben beállt majd a 86. és a 90+4. percben is gólt ünnepelhetett, így válva a Royale Union hősévé.

Braga – Royale Union SG 1-2 (0-0)
Gólszerzők: Ruiz (49.) ill. Nilsson (86. 90+4)

Standings provided by Sofascore

G csoport:

Folytatta rettenetes kalandját az Olimpiakosz, a görög csapat a harmadik vereségét is elszenvedte, ezúttal hazai pályán, ahol a Quarabag aratott hatalmas győzelmet, így zárkózva a németek mögött. A Freiburg magabiztosan hozta a kötelezőt, 9 ponttal, hibátlanul állva a csoportja élén.

Freiburg – Nantes 2-0 (0-0)
Gólszerzők: Kyereh (48.) Grifo (72.) ill. –

Olimpiakosz Pireusz – Quarabag 0-3 (0-0)
Gólszerzők: ill. Owusu (68.) Vesovic (82.) Sheydayev (86.)

Standings provided by Sofascore

F csoport:

Egészen elképesztő helyzet alakult ki az F Csoportban, hiszen mind a négy csapatnak 4 pontja van, így mindössze a gólarány dönt a tabella elrendezéséről, amelynek köszönhetően a Feyenoord ugrott az élre, míg a Lazio csupán a harmadik helyen tanyázhat.

Midtjyland – Feyenoord 2-2 (0-2)
Gólszerzők: Isaksen (54.) Juninho (85.) ill. Szymanski (23.) Kokcu (45.)

 

Standings provided by Sofascore