Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hamarosan eldőlhet, hogy Ibrahimovics folytatja-e pályafutását

Olasz sajtóinformációk szerint továbbra is kérdőjeles, hogy a közelmúltban a 41. születésnapját ünneplő klasszis folytatni tudja-e pályafutását…

(Photo by Alessio Morgese/NurPhoto via Getty Images)

A Prime Video Italia szerint decemberben dőlhet el Zlatan Ibrahimovics sorsa, mivel egyelőre bizonytalanul halad az AC Milan 41 éves svéd klasszisának felépülése. A rutinos támadót a nyáron operálták meg krónikus térdproblémái miatt.

A svéd kiválóság a két és fél évvel ezelőtti visszatérése óta 60 bajnokin lépett pályára és 33 gólt lőtt milánóiak színeiben. az előző szezonban 19 meccsen 15 alkalommal volt eredményes, míg a 2021-2022-es idényben 23 mérkőzés alatt nyolc találatig jutott, azonban rendszerint egyre több sérüléssel bajlódott.

Ibra a 2021-2022-es idényben 23 mérkőzés alatt nyolc találatig jutott, azonban sérülése miatt csak korlátozottan tudott csapata rendelkezésére állni.

Bár állítólag a műtétje sikeres volt és már erőnléti edzéseket végez, a térde továbbra sincs tökéletes állapotban. A veterán harcos eltökélt a további folytatást illetően, de lehet, hogy minden erőfeszítése ellenére nem lesz már képes újra játszani.