Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Svájc: Bolla és Balotelli is betalált a nyolcgólos meccsen – videóval

A svájci bajnokság (Superliga) 10. fordulójában a feljebb vágyó Grasshoppers magyar légiósával a soraiban fogadta a Siont…

Őrült mérkőzésen játszott egymással 4-4-es döntetlent a Grasshoppers és a Sion a szombati kora esti órákban. A hazaiak már az első tíz percen belül kétgólos vezetést szereztek, majd az első játékrész hajrájában szépítettek a vendégek, de egy percre rá a múlt fordulóban is eredményes magyar jobbhátvéd, Bolla Bendegúz újra betalált és visszaállította a kétgólos különbséget. Az elmúlt idényben négy találatig jutó korosztályos válogatott jobbhátvéd a 2022-2023-as kiírásban a második gólját szerezte. A félidőben 3-1 volt az állás. A szünet után is a házigazda játszott fölényben és húsz perccel a vége előtt háromgólosra tudta növelni az előnyt. Abszolút úgy tűnt, hogy simán begyűjtik a három pontot, azonban az utolsó negyedórán belül a Sion ki tudott egyenlíteni 1-4-ről. Menet közben a vendégek legnagyobb nevű játékosa, Mario Balotelli is szerzett egy gólt, aki Bollához hasonlóan az egymást követő második meccsén volt eredményes.

A Sion így megtartotta egypontos előnyét a Grasshoppers előtt a bajnokság negyedik-ötödik helyén.

Grasshoppers – Sion 4-4 (3-1)
Gólszerzők: Ndenge (5.), Schettine (8.), Bolla (35.), Kawabe (70.), ill. Stojilkovic (34.), Zuffi (76.), Balotelli (82.), Sio (85.)

 

A bajnokság aktuális állása


Standings provided by Sofascore