Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Manchester City középpályását szerezné meg jövő nyáron a Barca! – sajtóhír

A Sport információi alapján a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő FC Barcelona jövő nyáron szeretné megszerezni a Manchester City rutinos középpályását, Ilkay Gündogant…

A szezon végén jelen állás szerint lejár Ilkay Gündogan szerződése a Manchester Citynél, ám ez idáig nem igazán röppentek fel hírek az esetleges hosszabbításról. Abban az esetben, ha erre valóban nem kerül sor, akkor a rutinos német válogatott középpályás januártól szabadon tárgyalhat a kérőivel. 

Ilkay Gündogant 2016 nyarán a Borussia Dortmundtól igazolta le a Manchester City 27 millió euróért. Első évében a német labdarúgó elszenvedett egy rendkívül súlyos sérülést, azóta viszont elkerülték az igazán nagy kiesések. Ilkay Gündogan ennek hála egyértelműen a Man. City egyik meghatározó alakja lett Guardiola kezei alatt. Minden frontot egybe véve eddig 265 találkozón lépett pályára az angol sztárcsapat színeiben, melyek során 51 találatot illetve 34 gólpasszt jegyzett. Társaival nyert négy bajnoki címet, négy Ligakupát és egy FA-kupát.