Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Liverpool: “Egyszerűen elszállt az önbizalmunk!”

Az Arsenal ellen elszenvedett fájó vereséget követően Virgil van Dijk megpróbálta elmagyarázni, mi lehet a csapat gyenge formájának az oka. 

Mint ismert, a Liverpool 3:2-es vereséget szenvedett az Emirtes-ben, ahol végig futott az eredmény után.

Legutóbbi öt bajnoki meccsüket tekintve a “vörösök” mindössze 7 pontot szereztek, és jelenleg csupán a 10. helyen szerénykednek a táblázaton, egy meccsel kevesebbet játszva ugyan, de máris 14 pontos hátrányban a listavezető Arsenal mögött. Egyesek máris a vészharangokat kongatják a Liverpool formáját látván, amellyel mint azt Virgil van Dijk is elmondta, egyáltalán nincsenek kibékülve maguk a játékosok sem.

“Az önbizalom egy olyan tényező, amely segíthet bármilyen helyzet megfordításán. Mindannyian emberek vagyunk, és el kell ismernünk, hogy az önbizalmunk elszállt. Nem tudom miért, de az biztos, hogy ez jelentősen nehezíti a dolgunkat ebben a helyzetben!” – idézi a Goal.com a holland középhátvédet.

“Az élet bármely területén szükség van az önbizalomra ahhoz, hogy a legmagasabb szinten teljesítsünk. A győzelem egy olyan faktor, amely segít ezt építeni. Egy dolgot tehetünk, még keményebben dolgozunk azon, hogy fordítsunk a helyzeten!” – tette még hozzá van Dijk, akinek a vezetésével a Liverpool egyáltalán nincs könnyű helyzetben, hiszen a következő fordulóban az Erling Haalanddal jelenleg  megállíthatatlan Man. City-t fogadja majd az Anfield Roadon.