Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL: hazai pályán botlott a PSG – videóval

A G és a H-csoport esti mérkőzésén is döntetlen született, de míg a PSG – Benfica találkozón mindkét csapat meg lehet elégedve a végeredménnyel, a Dortmund – Sevilla találkozó után a spanyoloknak szinte semmi esélyük nem maradt a továbbjutásra. 

Borussia Dortmund – Sevilla 1-1 (1-1)
Helyszín: Dortmund, Signal Iduna Park Vezette: S. Jovanovic (szerb)
Gólszerzők: Bellingham (35.) ill. Nianzou (18.)
Sárga lapok: Ozcan (90.+1) ill. Gudelj (84.), Carmona (90.), Bono (90.+3)
Kiállítva:ill.

Az előző heti fölényes idegenbeli siker után hazai pályán nem tudta legyőzni a Sevillát a Dortmund. Így matematikailag nem sikerült bebiztosítani a továbbjutást, de a spanyoloktól így is bravúr lenne a továbbjutás.
A mérkőzésen a Sevilla szerezte meg a vezetést, a 18. percben Nianzou góljával. Azonban már az első félidő hajrájában kiegyenlített a német csapat Bellignham góljával és ezzel be is állította végeredményt.

Dortmund: Kobel – Meunier (Schlotterbeck 83.), Süle, Hummels, Rothe (Guerreiro 46.) – Bellingham, Ozcan – Adeyemi (Hazard 71.), Malen (Reyna 71.), Brandt – Modeste (Moukoko 64.)
Vezetőedző: Edin Terzic

Sevilla: Bono – Carmona, Nianzou, Marcao (Jordan 90.+1), Acuna (Telles 71.) – Navas (Montiel 90.+1), Rakitic, Gudelj, Suso (Januzaj 59.) – En Nesyri (Isco 59.), Lamela
Vezetőedző: Jorge Sampaoli

A mérkőzés összefoglalója

A G-csoport állása

Standings provided by Sofascore

PSG – Benfica 1-1 (1-0)
Helyszín: Párizs, Parc des Princes Vezette: M. Oliver (angol)
Gólszerzők: Mbappe (40.- büntetőből) ill. Joao Mario (62.- büntetőből)
Sárga lapok: Sarabia (29.), Verratti 61.) ill. -Otamendi (21.), Joao Mario (43.), Florentino (45.+3), Fernandez (69.), Gilberto (83.)
Kiállítva:ill.

Hiába játszott végig fölényben a PSG, csupán egy büntetőgólt tudtak szerezni. A 40. percben Mbappe értékesítette a megítélt tizenegyest, azonban ez sem jelentett győzelmet, mivel a második félidőben Joao Mario is büntetőből talált be.
A döntetlennel egyik csapat sem tudta bebiztosítani a továbbjutását, azonban a Juventus vereségével nagyon közel kerültek hozzá.

PSG: Donnarumma – Danilo, Marquinhos, Ramos – Hakimi, Vitinha (Ruiz 85.), Verratti, Bernat (Mukiele 85.) – Sarabia (Ekitike 74.), Mbappe (Soler 90.), Neymar
Vezetőedző: Christophe Galtier

Benfica: Vlachodimos – Bah (Gilberto 63.), Silva, Otamendi, Grimaldo – Florentino (Goncalves 77.), Aursnes – Fernandez, Joao Mario (Chuquinho 90.+3), Rafa Silva (Draxler 77.) – Ramos (Pinho 77.)
Vezetőedző: Roger Schmidt

A mérkőzés összefoglalója

H-csoport állása

 

Standings provided by Sofascore