Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

El: Bukayo Saka góljával nyert idegenben az Arsenal – eredmények, tabella

A héten a nemzetközi kupákban már a 4. fordulókat rendezték, így az Európa-ligában is, ahol egyre nagyobb téttel bírtak a mérkőzések…

(Photo by Stuart MacFarlane/Arsenal FC via Getty Images)

A csoport:

Az Arsenal idegenben is letudta győzni a Bodo/Glmit csapatát 1-0-ra Bukayo Saka találatával, így egy mérkőzéssel kevesebbet játszva is 5 ponttal többet gyűjtött, mint aktuális ellenfele, ennek következtében szinte biztos, hogy továbbjutottak a következő körbe az Ágyúsok, ugyanakkor még az első helyük nincs bebiztosítva a PSV Eindhovennel szemben.

Bodo/Glimt – Arsenal 0-1 (0-1)
Gólszerző: B. Saka (24′)

Az A csoport jelenlegi állása:

Az állást biztosítja a Sofascore

B csoport:

A B jelű kvartettben a két továbbjutó kiléte már eldőlt, ugyanis a Fenerbahce és a Rennes is idegenben tudott sikert aratni, mindkét alakulat 10-10 pontot gyűjtve, míg a csoport harmadik Larnaca mindössze 3 egységgel áll. A ciprusi csapatnak viszont még a Dinamo Kijevvel meg kell küzdeni az Ekl-t érő harmadik helyért az utolsó két fordulóban. Szalai Attila végig játszotta a találkozót a török csapatban.

AEK Larnaca – Fenerbahce 1-2 (0-1)
Gólszerzők: Trickovski (52′ – büntetőből) ill. Joao Pedro (16′), Batshuayi (80′ – büntetőből)
Kiállítva: A. García (85′)

Dinamo Kijev – Rennes 0-1 (0-0)
Gólszerző: C. Wooh (48′)

A B csoport jelenlegi állása:

Az állást biztosítja a Sofascore

C csoport:

Az AS Roma a Betis elleni hazai vereséget nem tudta kijavítani, de idegenben legalább a döntetlen meglett az olaszoknak hátrányból felállva, Canales góljára Belotti tudott válaszolni. A csoport elsőségről viszont így is letehetnek Mourinhóék, míg a második helyért is küzdeniük kell.

Betis – AS Roma 1-1 (1-0)
Gólszerzők: Canales (34′) ill. Belotti (53′)

A C csoport jelenlegi állása:

Az állást biztosítja a Sofascore

D csoport:

A legizgalmasabb mérkőzést kétségkívül a belga Royale Union és a Braga játszották egymással a kora esti mérkőzések közül. A vendégek vezetését követően egyenlítettek a hazaiak, majd ismét a portugálok szereztek előnyt, sőt, kétgólosra is növelték fórjukat még az első félidőben Vitinha mesterhármasával. A második játékrészben azonban összekapta magát a Royale Union és sikerült egy pontot otthon tartaniuk, így továbbra is vezetik a tabellát pont a Braga előtt.

Royale Union – Braga 3-3 (1-3)
Gólszerzők: V. Boniface (20′ 62′), D. Vanzeir (49′) ill. Vitinha (15′ 36′ 41′)

A D csoport jelenlegi állása:

Az állást biztosítja a Sofascore

F csoport:

A Feyenord és a Midtjylland kiegyenlített találkozót játszott minden értelemben, amelyet a végeredmény is tükröz, ugyanis 2-2-es döntetlen hoztak össze a csapatok egy izgalmas mérkőzésen. Mindkét alakulat 5-5 ponttal áll a csoportban, egyelőre ezzel mindketten továbbjutásra állnak.

Feyenord – Midtjylland 2-2 (1-1)
Gólszerzők: Q. Timber (32′), D. Hancko (48′) ill. E. Martinez (16′), Sviatchenko (59′)

Az F csoport jelenlegi állása:

Az állást biztosítja a Sofascore

G csoport:

A Freiburg idegenben nagyon simán legyűrte a Nantes gárdáját, a németek 4 gólt is berámoltak a franciáknak, így már biztos továbbjutók a csoportból mind a négy találkozójukat megnyerve, de még az első helyüket nem biztosították be. A kvartett másik találkozóján a Qarabag és az Olympiakosz nem bírtak egymással, egy felejthető 0-0-ás mérkőzést hoztak össze a csapatok, amellyel a görögök biztos kiesők, maximum az Ekl-t érő harmadik helyet kaparinthatják meg a továbbiakban.

Nantes – Freiburg 0-4 (0-1)
Gólszerzők: Kubler (26′), Gregoritsch (71′), Schade (82′), Woo-Yeong (87′)

Qarabag – Olympiakosz 0-0 (0-0)
Gól:

A G csoport jelenlegi állása:

Az állást biztosítja a Sofascore