Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Nyolc gólt és öt kiállítást hozott a rangadó – videóval

Szerdáról csütörtökre virradóra rendezték a kiegyenlítetten zajló bolíviai bajnokság (Primera Division) nagy rangadóját, amely a várakozásoknak megfelelően végletekig kiélezett küzdelmet hozott…

A The Strongest és a Bolívar La Paz-i városi rangadója eszméletlen körülmények közt, 4-4-es döntetlennel ért véget. Pedig a találkozó viszonylag simán indult, hiszen a szünetben a pályaválasztók kettővel vezettek, majd a második félidő elejére már 3-0 volt az állás. Az Academia azonban nem adta fel és heroikus küzdelemben és heroikus küzdelemben a rendes játékidő végére 3-3-ra ki tudott egyenlíteni. A tervezett hosszabbítás végén, a 98. percben a Bolívar a vezetést is átvette egy szöglet utáni fejes jóvoltából. A találkozó azonban a sok játékmegszakítás miatt tovább folytatódott, majd a 102. perc környékén tömeges dulakodás alakult ki, melyben a játékvezető a pályáról három játékost állított ki és egy cserejátékosnak is felmutatta a piros lapot. A meccs azonban tovább tartott, egészen addig amíg, a The Strongest egy kezezés miatt nem jutott büntetőhöz, melyet az argentin Enrique Triverio a 110. percben értékesített. Ezt követően a Bolívarból egy újabb labdarúgót állítottak ki, majd véget ért a maratoni hosszúságú és mozgalmas összecsapás.

A The Strongest a pontmentés jóvoltából megtartotta előnyét a tabella élén, a Bolívar három ponttal lemaradva a harmadik, míg a második helyet az Always Ready foglalja el. A hátralévő időszakban még hatalmas csata várható hármójuk közt a bajnoki címért.

The Strongest – Bolívar 4-4 (2-0)
Gólszerzők: Benegas (32.), M. Ortega (39. – büntetből), Torres (56.), Triveiro (90+20. – büntetőből), ill. P. Rodríguez (60., 90+8.), Villamill (87.), Cesar (90.)
Kiállítva: Reinoso (90+12.), Benegas (90+13.), ill. Villamil (90+12.), Chico (90+21.)

 

A bajnokság aktuális állása

(Részletes tabella a táblázat jobb felső sarkában található ikonra kattintva érhető el!)


Standings provided by Sofascore