Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Női BL: Chelsea-győzelem Párizsban; Nehezen nyert a Real Madrid – VIDEÓKKAL

Csütörtökön a szintén erőteljes A és B csoportokban is megindult a főtáblás küzdelem az UEFA női csapatok számára létrehozott Bajnokok Ligájában. A nap legnagyobb rangadója kétségtelenül a rendre elődöntős PSG és az angol bajnok Chelsea csatája volt.

(Photo by Antonio Borga/Eurasia Sport Images/Getty Images)

Női Bajnokok Ligája csoportkör – 1. forduló

A csoport

Az albán klubfutball történetének legnagyobb csodája egy félidővel tartott tovább, mint azt álmodták volna. Az amerikai légiósok tömkelegével megerősített Vllaznia csoportba kerülésére vajmi kevés esély volt, hát még a pontszerzésére. A kiscsapat azonba még a szünetig kibekkelte a második legerősebb spanyolországi klub ellen. A második félidőben azonban már döntött a parpírforma a Real Madrid javára.
Vllaznia – Real Madid 0-2 (0-0)
Gólszerző: – ill. González Rodríguez (54.), Carmona (65.)

A négyszeres bajnok “Farkasok” éppen négyet vágtak az osztrák Sankt Pöltennek. Az osztrák bajnoknál végül nem kapott lehetőséget csereként sem beállva a magyar válogatott támadó, Zágor Bernadett.

Wolfsburg – St. Pölten 4-0 (2-0)
Gólszerző: Pajor (8., 15.), Lattwein (56.), Roord (90.), ill. –

A csoport állása:


Standings provided by Sofascore

B csoport

Fontos és kiélezett rangadót nyert meg a Chelsea, amely számára, mióta topcsapattá érett, minden eddiginél nehezebb idény következhet. Állítólag a londoniak nem csak újra bajnokok szeretnének lenni, hanem végre a csúcsra akarnak érni Európában is. Eddig erre az angoloktól csak az Arsenal volt képes még a 2000-es években.
Paris Saint-Germain – Chelsea 0-1 (0-1)
Gólszerző: – ill. Bright (27.)

AS Roma – Slavia Praha 1-0 (0-0)
Gólszerző: Giacinti (62.), ill. –

A csoport állása:


Standings provided by Sofascore