Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: “Amíg van remény, küzdeni fogunk!”

A következőképpen hangolt a Marca című spanyol sportlapnak adott hosszas interjújában az FC Barcelona középpályása, Pedri a Bayern München elleni kulcsfontosságú Bajnokok Ligája találkozóra. 

Mint ismert, a presztízs mellett a Barcának győznie kell a bajorok ellen, hogy életben tartsa továbbjutási reményeit – a csoport másik meccsén a katalánokat megelőző Inter a cseh Plzen fogadja.

Pedri szerint a remény az egyik tényező, amely motiválja a katalánokat a BL-ben.

“Nem gondoltuk volna, hogy ilyen helyzetbe kerülhetünk a Bajnokok Ligájában. Nem tehetünk mást, amíg van reményünk küzdenünk kell. Kicsit szurkolunk is a Viktoria Plzennek, hogy számunkra jó eredményt érjen el az Inter ellen. Meglátjuk mi történik majd, ugyanakkor tisztában vagyunk azzal, hogy nagyon komplikált már a helyzetünk.” – fogalmazott Pedri, akit megkérdeztek arról, egyet ért e azzal, hogy a Barcelonának csodára van szüksége a továbbjutást illetően.

“Fel kell készülnünk minden forgatókönyvre. Ha nem is csodára, de jó adag szerencsére valóban szükségünk van. Hinnünk kell abban, hogy sikerülhet, bármennyire is nehéz a feladat.” – érkezett Pedri válasza, aki azt a kérdést is megkapta, hogy nem gondolja-e, hogy a nyári erősítéseket követően túlságosan is optimisták voltak a Barcánál.

“Nem hiszem, hogy ez így lett volna.Amikor a Barcánál játszol, mindig a legjobbat várják tőled, így hát arra kell törekedned. Az elvárások elképesztően nagyok. Az FC Barcelona az a klub, amely mindet meg akar nyerni egy idényen belül, és mindenki ellen győzni akar. Mi is így indultunk neki a szezonnak, amelyet remekül kezdtünk, aztán a legrosszabbkor jött egy hullámvölgy. Ha a Bajnokok Ligájában mégse nyerhetnénk, lesz még lehetőségünk a csúcsra érni más sorozatokban!” – így Pedri.

 

A Barca – Bayern csúcsmeccset az M4 Sport 21:00-tól élőben közvetíti!