Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Női BL: kiütötte ellenfelét a Chelsea, idegenben nyert a Wolfsburg! – eredmények, tabellák

Kiütéses győzelmet aratott hazai környezetben a Női Bajnokok Ligájában a Chelsea FC az albán Vllazniával szemben, Emma Hayes tanítványai nyolcat vágtak. A kétszeres BL-győztes Wolfsburg pedig a Slavia Praha vendégeként gyűjtötte be a három pontot, a német együttes 2-0-ra diadalmaskodott…

(Photo by Bryn Lennon/Getty Images)

A-csoport:

A találkozót jobban kezdte a vendég PSG, de a francia együttes lövéseit rendre védte Rodriguez. Idővel a Real Madrid is felébredt és a hazaiaktól is jöttek a helyzetek. A legnagyobb lehetőségek összességében a Real előtt adódtak, de ezek kimaradtak. A mérkőzés végül 0-0-ás döntetlennel ért véget. 

Real Madrid – Paris Saint-Germain 0-0
Gólszerzők:ill.

A Chelsea nem kímélte az albán Vllazniát. A gólgyártást Kerr kezdte meg a 10. percben, aki ezt követően még további hármat rámolt be. Rajta kívül még Harder volt eredményes háromszor, míg Svitkova egyszer. A londoni alakulat tehát nyolcig meg sem állt, s továbbra is hibátlan a csoportjában. 

Chelsea – Vllaznia 8-0 (3-0)
Gólszerzők:
Kerr (10., 37., 57., 60.), Harder (38., 72., 88.), Svitkova (78.) ill.

Az A-csoport aktuális állása:

Standings provided by Sofascore

B-csoport:

Hátrányból fellálva nyert a Pölten vendégeként az AS Roma. A vezetést Eder büntetőjével szerezte meg az osztrák gárda, majd a szünet után elég gyorsan növelte is előnyét. A kétgólos vezetés sem volt elegendő azonban a három pontohoz, ugyanis az AS Roma az utolsó 15 percben négy gólt szerzett. A szépítés sikerült a Pöltennek, viszont az egyenlítés már nem. 

St. Pölten – AS Roma 3-4 (1-0)
Gólszerzők:
Eder (30., büntető), Schumacher (47.), Mikolajova (89.) ill. Giugliano (75., 80.), Giacinti (77.), Lazaro (87.)

A kétszeres BL-győztes VfL Wolfsburg a Slavia Praha otthonában gyűjtötte be a három pontot. A 11. percben Brand révén már megszerezte a vezetést, majd a mindent eldöntő gólt Pajor juttatta a kapuba 76. minutumban. A német gárda ezzel hibátalan a B-csoport két kört követően. 

Slavia Praha – Wolfsburg 0-2 (0-1)
Gólszerzők:
ill. Brand (11.), Pajor (76.)

A B-csoport aktuális állása:

Standings provided by Sofascore