Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Tottenham hosszú távon megtartaná Antonio Contét – sajtóhír

Angol sajtóértesülések szerint az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Tottenham Hotspur csapata elkezdte a tárgyalásokat menedzsere, Antonio Conte szerződésének meghosszabbításáról.

(Photo by Ryan Pierse/Getty Images)

Az angol The Athletic információi szerint a Tottenham hosszú távú szerződést szeretne ajánlani jelenlegi menedzserének, Antonio Conténak. A hírek szerint a tárgyalások már el is kezdődtek a felek között, és a Spurs biztos abban, hogy alá tudják írni az új megállapodást.

Conte jelenlegi szerződése, amit még tavaly novemberben kötöttek meg, a szezon végén lejár, de szerepel benne egy opció, amellyel közös megegyezés alapján meghosszabbíthatják azt.

Ha a Tottenham meggyőzi Contét a szerződése meghosszabbításáról, akkor még minimum két évig maradna Észak-Londonban. Az olasz edző utoljára 2011 és 2014 között a Juventusnál maradt ennél hosszabb ideig egy csapatnál. Conte három évnél tovább sehol nem ült a kispadon.

Contét már szóbahozták korábbi klubjával, a Juventusszal is, miután a torinói gárda vezetősége a hírek szerint nincs megelégedve edzőjük, Massimiliano Allegri teljesítményével.