Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Spanyolország: megszakadt a Barca B vereségsorozata! – VIDEÓVAL

Négy, nagyon is fájó vereséget követően végre pontot szerzett az FC Barcelona Atlétic, amely a jó szezonkezdés után erősen visszaesett. Így hát a jelek szerint ismét nyert egy kis időd a klub korábbi mexikói védőjéből lett edző, Rafael Márquez.

(Photo by Joan Valls/Urbanandsport /NurPhoto via Getty Images)

Primera Federación – Grupo II (3. osztály) – 10. forduló

Az elmúlt négy bajnokiját javarészt nagyon simán vesztette el a Barca Atlétic, amely már egészen a kiesőzónáig süllyedt erre a hétvégére. A katalánok fiatalja a négy zakó alkalmával tizenhárom kapott gólra csak három saját találattal tudtak reagálni. Mindennek fényében pedig máris egészen jó eredménynek titulálható a vasárnapi 0-0. Igaz, a nem éppen veretes keretű Cornellá ellen hazai pályán beleférhetett volna a győzelem is.

Egyelőre él még a bizalom Rafa Márquez felé a kispadon, ám biztos, hogy győzelmet várnak majd tőle az olyan rangadókon a következő két fordulóban, mint az Osasuna B és az Athletic Bilbao B. A lefújás után nagyon egyszerűen próbálta meg megmagyarázni a mexikói tréner a döntetlent kiváltó okot:

“Nem szabad elfelejtenünk, hogy rossz útról jövünk. Talán a félelem attól, hogy nem veszíthetünk el labdákat, megtette a hatását.”

– nyilatkozta Márquez a Barcelona hivatalos honlapjának.

Érdekesség, hogy a spanyol harmadosztály küzdelmei a világbajnokság idején sem fognak szünetelni.

FC Barcelona Atlétic – U.E. Cornellá 0-0 (0-0)

A bajnokság állása:

Standings provided by Sofascore