Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Új szerződést kaphat a Bayern München támadója!- sajtóhír

A legfrissebb sajtóhírek szerint a német bajnokságban (Bundesliga) szereplő Bayern München együttese új szerződést fog ajánlani támadójának, Eric Maxim Choupo-Motingnak.

(Photo by Franz Kirchmayr/SEPA.Media /Getty Images)

A legfrissebb német sajtóértesülések szerint a Bayern München együttese szeretne új szerződést ajánlani támadójának, Eric Maxim Choupo-Motingnak. A kameruni játékos ugyanis élete egyik, ha nem a legjobb szezonját futja eddig a bajor sztárcsapatnál. A 33 éves csatár ugyanis Lewandowski távozását követően jóval több lehetőséget kap a klubnál, és ezt eddig maximálisan meg is hálálta. Legutóbb épp az Inter elleni mérkőzést döntötte el a találatával, a szezon folyamán pedig már összesen 8 gólnál és 3 gólpassznál jár, amit 13 meccsen 613 perc alatt hozott össze. Nem meglepő módon a Bayern vezetősége ilyen mutatók mellett marasztalni szeretné Choupo-Motingot, akinek az aktuális kontraktusa a mostani idény végén fog lejárni. A hírek szerint a játékosnak egy 1+1 éves szerződést fognak felajánlani a közeljövőben.

Choupo-Moting 2020-ban érkezett a Bayern Münchenhez, miután lejárt a szerződése a PSG-nél. A bajor klub színeiben eddig 71 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 26 gólt és 9 gólpasszt jegyzett.