Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Napoli: máris aggódhatnak az ‘új Maradona’ miatt?

A Nápolyban pazar teljesítményt nyújtó, valósággal a köztudatba berobbanó, arrafelé már ‘Kvaradonának‘ becézett Khvicha Kvaratskhelia kapcsán a Marca című spanyol lap is felidézte a grúz szélső egy korábbi nyilatkozatáról, ami máris okot adhat az aggodalomra (?) a Napolinál. 

Kvaratskhelia ugyanis mielőtt az olaszok játékosa lett, nem rejtette véka alá legfőbb álmát. “A legnagyobb vágyam az, hogy a Real Madriddal megnyerhetem a Bajnokok Ligáját. Gyerekkorom óta hatalmas Real-szurkoló vagyok. A testvéreimmel mindig néztük a necceiket, amelyek lenyűgöztek.” – idézi a Marca a 21 esztendős szélső szavait.

Az egyelőre nehéz lenne megjósolni, hogy a Napolival szárnyaló Kvaratskhelia már most Madrid felé kacsingat-e, de egy biztos, ha ilyen ütemben termeli a gólokat és gólpasszokat, mint a szezon eddigi szakaszában, késég sem férhet ahhoz, hogy hallani fogunk a Real Madriddal kapcsolatos híresztelésekről!?

(…) Addig is, Kvaratskhelia tovább élvezheti a nápolyi időszakát, ‘Maradona városában’, ahol mint azt a grúz újságíró, Edo Badalashvili is mondta, mindenki rajong ért.

“Maradona városában mindenki szereti ‘Kvarát’, az ő mezeit viselik az utcákon! A Nápolyban élő grúzok még a pizzát is megszerették miatta!” – így Badalashvili a CNN Sportnak a napokban adott interjújában.