Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Megvan, hogy Zidane hol tér vissza – sajtóhír

Zinédine Zidane a közelmúltban kijelentette, hogy hamarosan visszatér, egy forrás pedig már azt is tudja, hogy hol fog munkát vállalni…

(Photo by Jose Breton/Pics Action/NurPhoto via Getty Images)

A spanyol Libertad Digital értesülései szerint a visszatérésre készülő Zinédine Zidane mindenben megegyezett a francia szövetséggel arról, hogy az idei világbajnokság után átveszi a válogatott irányítását a lejáró szerződésű Didier Deschamps-tól.

Az 50 éves szakember lassan másfél évvel ezelőtt távozott a Real Madrid éléről, ahol két megbízatást töltött, miközben az általa egykor játékosként is erősítette csapattal három BL-címet nyert. Zidane nevét az elmúlt időszakban a válogatott mellett időről időre a Paris Saint-Germainnél is bedobták, valamint több angol csapatnál, de ezidáig sehová nem köteleződött el.

“Mikor fogtok újra a kispadon látni? Hamarosan, hamarosan. Nem vagyok messze a visszatéréstől. Jelenleg élvezem a helyzetet, de nem állok messze a visszatéréstől” – jegyezte meg a korábbi világklasszis a közelmúltban a Grévin Múzeumban átadott viaszszobrának leleplezését követően.

Hamarosan megtudjuk, hogy Zizou tényleg a válogatott irányítására várt-e oly hosszú ideje, ahogyan azt a fenti spanyol forrás állítja.