Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Manchester City védője tagadja a nemi erőszakkal kapcsolatos vádakat

A francia játékos szerint ő nem csinált semmi olyat, amit nem lett volna szabad, valamint átértékelte a pénz értékét is…

(Photo by Christopher Furlong/Getty Images)

A Manchester City 28 éves labdarúgójának meghallgatása hétfőn kezdődött meg, akit 8 rendbeli nemi erőszakkal és szexuális zaklatással is vádol az angol bíróság. Idén augusztusban helyezték vád alá Benjamin Mendyt, akit azzal gyanusítanak, hogy 2018 ősze és 2021 nyara között összesen 7 esetben erőszakoskodott nőkkel, valamint egy alkalommal szexuális erőszakot kísérelt meg, míg további egy esetben zaklatott egy hölgyet. Hétfőn a manchesteri bíróságon először szólalt fel a francia védő, aki mindent tagadott.

“Nem én mentem oda, hanem ők jöttek oda hozzám. Úgy gondolom, hogy minden rendben volt, hiszen ők is és én is szexet akartam. Mikor nemet mondtak, elfogadtam és abbahagytam” – nyilatkozta Mendy.

A 28 éves balhátvéd mikor megérkezett a Manchester Cityhez, akkor hirtelen megnőtt a népszerűsége a hölgyek körében és egyre több üzenetet kapott, de tisztában volt vele, hogy a nőknek csak a hírneve és a pénz miatt, nem pedig a kinézete miatt kellett, így a zárkában töltött ideje alatt sok mindenen elgondolkodott és átértékelt.

“Amikor megérkeztem Angliába, rengeteg üzenetet kaptam az Instagramon. Tudom, hogy nem vagyok Brad Pitt, ahogyan azt is tudtam, hogy a nők nem a külsőm miatt jöttek hozzám. Soha nem volt időm arra, hogy átgondoljam az életemet, de most igen. A börtönben megértettem, hogy mekkora értéke van a pénznek” – mondta a francia védő, aki hetente 4 fontot keresett a zárkában.