Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

La Liga: máris remeg a kispad Quique Setién alatt! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóértesülések szerint akár már ma este megköszönheti a spanyol bajnokságban (La Liga) szereplő Villarreal együttese Quique Setién munkáját.

(Photo by Maria Jose Segovia/DeFodi Images via Getty Images)

Akár már az 5. mérkőzés után megköszönhetik Quique Setién munkáját a Villarrealnál. A spanyol tréner az Aston Villához távozó Unai Emery örökét vette át a csapatnál, ám az eddig lejátszott 4 találkozón erősen elkeserítő volt a teljesítmény a vezetőség szerint. A Villarreal Setién irányításával eddig 2-2 bajnokit és konferencialiga-meccset játszott, ezeken 1 döntetlen és 3 vereség a csapat mérlege. A hírek szerint a vezetőség bizalma a legutóbbi, Mallorca ellen elszenvedett 2:0-s hazai vereség alkalmával rendült meg a 64 éves tréner irányába, aki máris ultimátumot kapott. A források alapján ugyanis amennyiben a ma esti Espanyol elleni idegenbeli bajnokit nem nyeri meg a csapat, úgy Setiénnek máris kiadják az útját, és két hét után kereshet is magának új kispadot.

A Villarreal vezetőinek részéről nem lenne példátlan, hogy igen gyorsan döntsenek az aktuális edzőjük sorsáról, hiszen a 2019-es szezon elején például 50 nap után köszönték meg Luis Garcia Plaza munkáját.

A Setién szempontjából kulcsfontosságú Espanyol – Villarreal találkozót ma este játsszák a felek 20 órás kezdéssel. A mérkőzést a Spíler 1 fogja közvetíteni.