Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Atlético Madrid: “A világbajnokság után változtatnunk kell!”

Mint arról mi is beszámoltunk, az Atlético Madrid a La Liga hétközi fordulójában pont nélkül maradt Mallorcán is. A ‘matracosok’ trénere, Diego Simeone már arról beszélt a lefújást követően, hogy bizony jól jön számukra a világbajnokság miatti szünet. 

(Photo by Cristian Trujillo/Quality Sport Images/Getty Images)

Öt meccse nyeretlen minden sorozatot figyelembe véve az Atleti, amelynek hasonlóan rossz sorozata kétszer már volt Simeone regnálása alatt (2014 és 2020 – a szerk.), akkor mindkétszer sikerült is fordítani a csapat szerencséjén.

Az argentin tréner a Mallorca elleni vereséget követően elismerte, változtatniuk kell, és bizony a szünet is jól jön a számukra.

“A világbajnokság után nem kérdés, hogy változnunk, változtatnunk kell. Remélem addigra visszatérnek a sérültjeink is, akikre bizony nagy szükségünk van a jó szerepléshez.” – kezdte gondolatmenetét a La Liga tabelláján a hatodik helyre csúszó Atleti trénere.

“Ha azt mondanánk, hogy az utóbbi meccseken erőtlenek voltunk, az egy nagyon egyszerű kifogás lenne. Rengeteg védekezési hibát követtünk el, amelyekkel a saját dolgunkat nehezítettük rendre, hiszen nekünk kellett reagálnunk az eredmény alakulására. A Mallorca ellen elismerem, nem sok esemény volt a találkozón. Egy nagyon egyszerű tervvel készültünk, de azt sem tudtuk végrehajtani, a góljuk után pedig úgy alakult minden a pályán, ahogyan az a Mallorcának a legkedvezőbb. Sajnos a cseréink sem hoztak kellő változást a meccsbe, pedig Antoni (Griezmann), Thomas (Lemar) és Sergio (Reguilón) is jól szálltak be!” – folytatta Simeone.

“A valóság keserű most a számunkra, de ez arra kell hogy késztessen bennünket ,hogy változtassunk dolgokon, és még keményebben dolgozzunk. A La Liga folytatása egyáltalán nem ígérkezik majd könnyűnek a számunkra. Egy dolgot megígérhetek, soha nem adjuk fel, készen fogunk állni a folytatásra!” – fogadkozott Diego Simeone.