Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

MEZmegaz: rég látott színekkel támad a Real Madrid új vendégmeze! – sajtóhír

Ugyan néha még az Adidas-nak sem sikerül feltétlenül igazán jól a Real Madrid legendás fehér meze, de többnyire betalált a német gyártó. A cég számára a hazai garnitúrával ellentétben sokkal nagyobb az alkotói lehetősége a vendégmezek terén.

(Photo by Denis Doyle/Getty Images)

Az elmúlt években már láthattuk idegenbeli mérkőzéseken feketében, lilában és kékben egyaránt. A Footyheadlines blog értesülése szerint a következő idényben ismét érdekeset villant a Real Madrid. A szakírók szerint ugyanis az Adidas egy nagyon sötétkék és sárga színű kombinációval fogja megörvendeztetni a “királyi klub” rajongóit.

Állítólag a 2023. őszétől használatos mez és sort a 2012/13-as idényben használtra fog emlékeztetni. Az Adidas saját maga által kikevert „Legend Ink” fantázianevű sötétkékje jelenti majd az alapszínt, míg szerencsés esetben minden más logó és szponzorfelirat, esetleges sallangot jelentő dizájnelem sárgában fog tündökölni.

Érdekesség, hogy 2012-ben még nem feltétlenül volt szokás a kiegészítő szín megjelenése a szponzorfelirat és a klubcímer esetében.