Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Japán védővel erősített a Celtic! – Hivatalos

A skót bajnokságban (Premiership) szereplő Celtic együttese hivatalos oldalán jelentette be, hogy szerződtették a Vissel Kobétól Kobayashi Yukit.

Tovább erősödik a japán vonal a Celtic keretében. A skót együttes ugyanis a mai nap folyamán hivatalos közleményben bejelentette, hogy leigazolták a Vissel Kobétól Kobayashi Yukit. A 22 éves hátvéd a védelem tengelyében és a bal szélén is bevethető. Az új szerzemény a Celticnél már decemberben megkezdheti a közös edzéseket, de hivatalosan csak januárban, az átigazolási időszak kezdetén tudják őt beregisztrálni a keretbe. A védő 5 évre kötelezte el magát a csapatnál, és az alábbiakat mondta a hivatalos bejelentés után:

Nagyon boldog vagyok, hogy a Celtichez igazolhattam, mindent meg fogok tenni, hogy a játékommal komoly sikerekhez segítsem a klubot. Alig várom, hogy együtt dolgozhassak Ange Postecoglouval, akinek a munkássága Japánban is nagyon elismert. Tisztában vagyok vele, hogy a Celtic milyen komoly sikereket ért el a múltban, de bízom benne, hogy a jövőben közösen még több nagyszerű pillanatot tudunk okozni a szurkolóknak.

Kobayashi szerződtetésével már 5 japán játékos lesz a skót klub keretében, jelenleg ugyanis Hatate Reo, Ideguchi Yosuke, Maeda Daizen és Furuhashi Kyogo is a csapat kötelékébe tartozik.