Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Angol válogatott középpályásra vetett szemet a Bayern München! – sajtóhír

Az El Nacional információi szerint a német élvonalban (Bundesliga) szereplő Bayern München szemet vetett a West Ham United angol válogatott középpályására, nevezetesen Declan Rice-ra…

Az El Nacional értesülései alapján a Bayern München figyelmét is felhívta magára a még mindig csak 23 esztendős Declan Rice. A West Ham United fiatal középpályását természetesen több top csapattal hírbe hozták már, azonban leginkább a Premier League berkein belül. Legnagyobb kérőjeként továbbra is a Chelsea-t tartják számon, de már került szóba a Manchester Uniteddel is. Rice ott van a katari vb-n, az Irán elleni sima diadal során végig a pályán volt. 

Declan Rice a 2016/2017-es idény utolsó bajnoki mérkőzésen mutatkozott be a West Ham United legjobbjai között. A következő évben egyre több játéklehetőséget kapott, a szezon második felére egyértelműen alapember lett. Rice időközben csapatkapitány lett a West Ham színeiben, ahol eddig minden sorozatot figyelembe véve 215 találkozón lépett pályára, ezeken 11 találatot és 12 gólpasszt jegyzett. Szerződése 2024-ig érvényes, a transfermarkt pedig 80 millió euróra becsüli a piaci értékét.