Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Vb 2022: korábbi világbajnok dicsérte agyon a Fradi játékosát

Aissa Laidouni remek teljesítménnyel rukkolt elő, olyannyira, hogy a Dánia – Tunézia mérkőzés legjobbjának választották két napja. A Ferencváros védekező középpályása felhívta amgára a figyelmet, többek között a korábbi brazil világbajnok, Zé Roberto is agyondícsérte a magyar bajnok egyik legjobbját.

 

(Photo by Michael Regan – FIFA/FIFA via Getty Images)

“Ha egy vezetőedző nézte ezt a meccset, és a csapatának védekező középpályás kell, meg is találta. Sokoldalú, a középpályán bármilyen szerepet be tud tölteni.” – fogalmazott Laidouni kapcsán a korábbi kiváló brazil középpályás, a Palemrias jelenlegi technikai tanácsadója Zé Roberto, aki a világbajnokság alatt a Globo szakértőjeként tevékenykedik.

A most 25 esztendős Laidouni még 2020-ban érkezett az FTC-hez a román FC Voluntarei együttesétől. A magyar rekordbajnok 600 ezer eurót fizetett az akkor 500 ezer euróra taksált középpályásért, akinek a piaci ára a világbajnokságot megelőzően 4 millió euró volt a német transfermartk szerint. A játékos elévülhetetlen szerepet vállalt abban, hogy az FTC ilyen jól szerepelt az ősz folyamán és a megtartása nem lesz egyszerű, de valószínüleg nem is lehet cél a zöld-fehérek számára. Szerződése 2023 nyarán lejár, így a télen lehet pénzért értékesíteni.