Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Neymar: “A mai nap az egyik legnehezebb a karrierem során…”

Ahogyan arról beszámoltunk, Neymar a bokasérülése következtében biztosan kihagyni kényszerül a hátralévő két csoportmérkőzést…

(Photo by Liu Lu/VCG via Getty Images)

A brazil válogatott csillaga, Neymar őszinte üzenetet tett közzé a közösségi oldalán, miután kiderült, hogy a következő két mérkőzésen nem léphet pályára sérülése miatt:

“Nem tudom elmondani, hogy mekkora szeretet és büszkeséget érzek, hogy viselhetem a brazil mezt. Ha Isten lehetőséget adott volna, hogy a születésem előtt országot válasszak magamnak, akkor az Brazília lett volna. Semmit sem kaptam, vagy volt könnyű az életemben, mindig üldözni kellett az álmaimat és a céljaimat. Soha senkinek nem kívánok rosszat, hanem segítek a rászorulóknak. A mai nap az egyik legnehezebb a karrierem során… és megint egy vb-n. Megsérültem és ez fájni fog, de biztos vagyok benne, hogy visszatérhetek és segíthetek a csapatnak. Túl sokáig vártam, hogy az ellenség így elintézzen. Soha! A mindenható Isten fia vagyok és a hitem végtelen!”

Neymar tehát a hétfői, Svájc, valamint a jövő pénteki, Kamerun elleni mérkőzésen biztosan nem léphet pályára, legkorábban a nyolcaddöntőben térhetne vissza.