Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Spanyol Szuperkupa: megvan az elődöntők párosítása és dátuma

A spanyol labdarúgó-szuperkupát ezúttal sem otthon került megrendezésre, hanem ismét Szaúd-Arábiába viszi el a szövetség, amelynek a csapatok valószínűleg ezúttal sem igazán örülnek.

(Photo by Jose Breton/Pics Action/NurPhoto via Getty Images)

Az elődöntőben ezúttal elmaradt a Real Madrid és Barcelona összecsapása, a fináléban kerülhetnek össze az együttesek, amennyiben sikerül túlverekedniük magukat ellenfeleiken.

A királyiak a Valenciával küzdenek majd meg a fináléba jutásért, míg a katalánok a Real Betis alakulatával vívhatnak meg a döntőbe kerülésért, így egyik sztárcsapatnak sem lesz könnyű dolga, ha szeretné elhódítani a trófeát.

A mérkőzéseket ezúttal is Szaúd-Arábiában rendezik majd meg, az első elődöntőre január 11-én kerül sor a Real Madrid és a Valencia között, a másik párosítás pedig egy nappal később, január 12-én lesz lejátszva, ott a Barcelona és a Betis fog megmérkőzni egymással. Utóbbi párharc győztesének számára ennek következtében egy nappal kevesebb pihenő lesz, ami miatt már tavaly is szót emeltek a csapatok, hogy szerintük ez így igazságtalan.

A döntőre január 15-én kerül sor, és értelemszerűen a két győztes mérkőzik majd meg egymással a spanyol szuperkupáért.