Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Vb 2022: Neymar lehet, hogy előbb visszatérhet – sajtóhír

Ahogyan arról beszámoltunk, Neymar a bokasérülése következtében  kihagyni kényszerül a hátralévő két csoportmérkőzést, de lehet, hogy mégsem…

(Photo by Visionhaus/Getty Images)

Az eredeti tájékoztatás szerint bokasérülése következtében Neymar biztosan kihagyja a brazil válogatott hátralévő két csoportmérkőzését a világbajnokságon Svájc és Kamerun ellen, azonban a hírek szerint jól halad a PSG klasszisának felépülése.

Az O Globo munkatársa, Diogo Dantas azonban megemlítette, hogy az elmúlt 48 órában sokat javult Neymar bokája, így van némi remény rá, hogy akár már Kamerun ellen pályára léphessen. Az elvégzett fizioterápiának köszönhetően sokat apadt a duzzanat, így a játékos is optimistán áll a folytatáshoz. Emellett azt is pedzegették, hogy a brazil nemzeti csapatban az előző világbajnokság óta Neymar 19 mérkőzést hagyott ki, melynek a 73 százalékát nyerte meg a csapat, miközben vele a fedélzeten a meccsek 85 százalékán diadalmaskodott a 2018-as vb óta.

A brazilok hétfőn lépnek pályára Svájc ellen és jövő pénteken Kamerun ellenfeleként, meglátjuk, hogy Neymarral a csatasorban, vagy egyelőre nélküle.