Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Nagy volt az ijedtség, Pelé ismét kórházba került

Az utóbbi időben többször is kórházi kezelésre szoruló háromszoros világbajnok legenda egészségi állapota sajnos továbbra sem kifogástalan…

(Photo by FABI0 TEIXEIRA /Anadolu Agency/Getty Images)

A brazil sajtó beszámolói szerint ismét kórházba került a háromszoros világbajnok legenda, Pelé, akinek a hírek szerint a kemoterápiás kezelése nem hozta meg a várt eredményt. Először arról szóltak a hírek, hogy kritikus az állapota, azonban lánya eloszlatta a kételyeket:

“A média riadalmat keltett ma apám egészségügyi állapotával kapcsolatban. A kórházban van, ahol a gyógyszereit szabályozzák. Nincs vészhelyzet. Újévkor ott leszek, és ígérem, hogy felteszek róla néhány képet” – írta Kely Nascimento.

A brazilok 82 esztendős legendáját tavaly szeptember elején kellett megoperálni, melyet követően heteket töltött a kórházban, majd december elején került be ismét a klinikára, de állapota javult, így az elmúlt időszakban otthonában folytathatja a rehabilitációját, de különböző kivizsgálásokra még járnia kell.

Pelé menedzsere és az Albert Einstein Kórház egyelőre nem kommentálta az értesüléseket.

Pelé annak idején 1958-ban, 1962-ben és 1970-ben ünnepelhetett világbajnoki címet a brazil válogatott futballistájaként. A Seleção színeiben 92 találkozón 77 gólt szerzett.