Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Belga válogatott játékost igazolna a Newcastle United! – sajtóhír

A Szarkák kihasználnák az Atleti Bajnokok Ligája blamáját, valamint rosszabb bajnoki szereplését, és elhappolnák a spanyolok szélsőjét már januárban.

(Photo by Mohammad Karamali/DeFodi Images via Getty Images)

A Sky Sports szerint a Newcastle United az Atlético Madridnál hamarosan bekopogtat Yannick Carrasco játékjogáért. Az angol együttesnél pedig úgy vélik, hogy a Matracosok rossz szereplése miatt a 29 éves támadó most mozdítható, és talán a madridi alakulat is könnyebben túlad a labdarúgóján.

A forrás úgy tudja, hogy a Szarkák 35 millió fontot (~40 millió euró) sem sajnálnának az 62-szeres belga válogatott szélsőért, ami akár kecsegtető is lehet a spanyolok számára.

Carrasco másodízben szerepel az Atlético Madridnál, először 2015 júliusától 2018 februárjáig, majd a kínai élvonalbeli DL Yifanghoz igazolt, ahonnan 2020 januárjában tért vissza a Matracosokhoz először fél évre kölcsönbe, majd végleg. Összesen 238 tétmérkőzésen szerepelt az Atleti színeiben a rutinos szélső, amelyeken 39 gólt és 41 gólpasszt hozott össze.

A belga válogatottal ott volt a világbajnokságon Carrasco, azonban nagy meglepetésre kiestek úgy, hogy a torna egyik favoritjának tartották őket. Ráadásul az F csoport nem is volt mondható acélosnak, ugyanis Marokkóval, Horvátországgal és Kanadával kerültek egy négyesbe.