Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Manchester United: a vb-t követően meghosszabbítanák játékosuk szerződését – sajtóhír

A Vörös Ördögök vezetőedzője, Erik ten Hag mindenképpen szeretné, ha megújítanák egyik legjobbjának a jövőre lejáró kontraktusát.

(Photo by Juan Luis Diaz/Quality Sport Images/Getty Images)

A Sky Sports értesülései szerint a Manchester United holland mestere megkérte a vezetőséget, hogy hosszabbítsák meg Marcus Rashford hamarosan lejáró szerződését. Az angol támadó jelenlegi kontraktusa 2023-ig szól a Premier League rekordbajnokával, azaz ha nem újítanak vele, akkor jövőre ingyen hagyhatja el a klubot.

A 25 éves támadó a manchesterieknél nevelkedett, itt járta végig a ranglétrát 7 éves kora óta. A felnőtt keretbe 2016-ban került fel, azóta pedig hol a kezdőcsapat tagja volt stabilan, hol pedig a kispadról szállt be többnyire, ez edzőként változó volt. Rashford minden versenysorozatot figyelembe véve 315 tétmérkőzésen léphetett pályára a Manchester Unitedben, amelyeken 98 gólt és 61 gólpasszt jegyzett. A jelenleg futó szezonban élvezi Erik ten Hag bizalmát és 19 találkozón jutott szóhoz, ezt pedig 8 góllal és 3 gólpasszal hálált meg a csatár.

Mi sem bizonyítja a jó formáját a támadónak, hogy a vb-n neki van a legjobb perc/gól mutatója, ugyanis 132 minutum alatt 3 gólt is szerzett, azaz 44 percenként lő gólt az angol válogatott labdarúgó.