Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Máris túladhat a nyáron szerződtetett középpályásán a Barcelona! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóhírek szerint a spanyol bajnokságban (La Liga) szereplő Barcelona együttese a nyári átigazolási időszakban megválna középpályásától, Franck Kessiétől.

(Photo by Urbanandsport/NurPhoto via Getty Images)

A spanyol sajtó legfrissebb beszámolói alapján a Barcelona vezetősége azon gondolkodik, hogy a nyári átigazolási időszakban értékesítsék Franck Kessiét, annak ellenére, hogy a 25 éves futballista maradni szeretne a csapatnál. A középpályás idén nyáron ingyen érkezett a katalán klubhoz, amely továbbra is komoly pénzügyi nehézségekkel küzd, így minden bevétel jól jöhet számukra. Kessié számára sem alakult eddig tökéletesen a barcelonai időszak, ugyanis több apróbb sérüléssel is bajlódott, valamint az is komolyan limitálta a játékidejét, hogy a nyáron sokak által a Manchester Uniteddel összeboronált Frenkie de Jong végül nem hagyta el a csapatot. Így az elefántcsontpari játékos eddig mindössze 485 percet töltött a pályán a Barca mezében, aminél mindkét fél többet remélt a nyáron. A hírek szerint Kessié iránt van is érdeklődő, a Tottenhamet irányító Antonio Conte ugyanis szívesen látná őt a soraiban.

Franck Kessié a Barcelona színeiben eddig 13 találkozón lépett pályára, amelyeken 1 gólt szerzett. Szerződése 2026 nyaráig köti a katalán csapathoz. Piaci értékét 35 millió euróra taksálja a transfermarkt.