Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Tottenham és a Dortmund a Frankfurt kulcsjátékosáért verseng! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóhírek szerint a Borussia Dortmund és a Tottenham is szeretné a soraiban látni a német bajnokságban (Bundesliga) szereplő Eintracht Frankfurt középpályását, Kamada Daichit.

(Photo by Eric Verhoeven/Soccrates/Getty Images)

A Bild legfrissebb beszámolója alapján az Eintracht Frankfurt együttese legkésőbb jövő nyáron el fogja veszíteni egyik kulcsjátékosát, Kamada Daichit. A japán középpályással kapcsolatos legújabb hírek ugyanis arról szólnak, hogy Kamada nem fogja meghosszabbítani az idény végéig érvényes kontraktusát a Frankfurttal, noha a vezetőség több kísérletet is tett ennek a megoldására. A források szerint a 26 éves játékos szeretne egy magasabbra taksált klubban szerepelni, emiatt pedig jövő nyáron mindenképp váltana. A hírek alapján akad is érdeklődője a japán játékosnak, aki a világbajnokságon a legjobb 16-ig jutó válogatottnak is a kulcsembere volt. A kiváló szezont futó középpályás iránt elsősorban a Borussia Dortmund, valamint a Tottenham verseng egymással, és a német sajtó szerint az angol klub némileg esélyesebbnek tekinthető a játékos kegyeiért folytatott harcban.

Kamada Daichi 2017 nyarán került a Frankfurthoz, meghatározó szerepet pedig a 2019/20-as szezon óta tölt be a csapatnál. A klub színeiben eddig 154 alkalommal lépett pályára, amelyeken 36 gólt és 30 gólpasszt jegyzett. Piaci értékét 30 millió euróra taksálja a transfermarkt.