Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Portugál sztárcsapat szemelte ki a magyar hátvédet – sajtóhír

Az utóbbi időben a nemzetközi sajtóben egyre több híresztelés látott napvilágot a fiatal magyar hátvéd közelgő klubváltásával kapcsolatban…

A portugál A Bola információi szerint a Benfica többek közt a holland AZ Alkmaar ifjú magyar válogatott hátvédjét, Kerkez Milost is kiszemelte az eladás előtt álló Alejandro Grimaldo helyettesítése érdekében.

A 19 éves szélsőhátvédet a Benfica edzője, Roger Schmidt ismerheti Hollandiából, hiszen a közelmúltban a PSV Eindhoven edzője volt. Ugyanakkor a portugál lap kiemelte, hogy nem Kerkez a lisszaboniak egyetlen kiszemeltje, és egyáltalán nem biztos, hogy csapata idény közben túl szeretne adni rajta.

A magyar válogatottban a közelmúltban debütáló 19 éves balhátvéd januárban került a holland csapathoz. Kerkez az AZ színeiben az aktuális idényben 14 mérkőzésen két gólt szerzett a holland bajnokságban, míg az Ekl selejtezőiben és csoportkörében együttesen egy gólt és hat gólpasszt regisztrált 12 találkozó leforgása alatt.

A korábbi hírek szerint Spanyolországból az Atlético Madrid, a Sevilla és a Celta Vigo, Olaszországból a Lazio, Belgiumból pedig a Bajnokok Ligája csoportköréből továbbjutó Club Brugge is figyelemmel kíséri Kerkez fejlődését.