Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Tottenham: meghosszabbítanák támadójuk szerződését a vb-t követően – sajtóhír

A Spurs mindenképpen megtartaná leggólerősebb labdarúgóját, aki korábban már távozni szeretett volna, de végül kitartott gyerekkori klubja mellett, és úgy néz ki, hogy ez továbbra is így maradhat.

(Photo by Visionhaus/Getty Images)

A Sky Sports értesülései szerint a Tottenham egy olyan szerződésajánlatot tervez lerakni Harry Kane elé, amelyet az angol válogatott csapatkapitánya biztosan nem fog elutasítani. Hosszútávú kontraktussal marasztalnák, ami természetesen nagyobb bérezést is jelentene számára, habár már így is ő a londoni csapat legjobban kereső játékosa a maga heti 200 ezer fontjával. Jelenlegi szerződése 2024-ig szól a londoni gárdával.

A 29 éves gólgyáros a Spurs együttesében nevelkedett, és az utánpótlásban lépésről lépésre végigjárta a ranglétrát, amelynek első számú keretébe 2011 januárjában került fel, ám akkor rögvest kölcsönadták őt a Leyton Orient gárdájának. Ezt követően kölcsönbe került még a Millwall, a Norwich és a Leicester csapataihoz is. Végleg 2013 nyarán tudta megszilárdítani a helyét a Tottenhamnél, azóta 408 tétmérkőzésen 261 gólig és 62 gólpasszig jutott.

Kane az angol válogatottal természetesen ott van a katari világbajnokságon, ráadásul ő a háromoroszlánosok csapatkapitánya. Anglia a vb-n bejutott a negyeddöntőbe, ahol Franciaország lesz az ellenfelük, a mérkőzést magyar idő szerint szombaton 20 órás kezdettel rendezik meg.